Menu

Over ons

Algemeen
Met ruim 30 jaar expertise op het vakgebied van duik- en persluchtwerkzaamheden zijn wij in 2015 Xepro Diving gestart vanwege een tekort aan duikbedrijven in de regio Limburg en Brabant. Ondanks dat wij een jong bedrijf zijn ontbreekt er niets aan ervaring en kennis. We omringen ons uitsluitend met ervaren duikers uit de civiele onderwaterbouw. Al onze medewerkers en zzp’ers zijn gecertifieerd volgens de Nederlandse Duikwetgeving en tevens beschikken ze allemaal over het VCA.

Visie
Door de voortdurende technologische vernieuwingen, strengere milieueisen en strengere veiligheidseisen worden werkzaamheden bij bouwprojecten, reparaties, inspecties, onderhoud en onderzoeken complexer en neemt de vraag naar specialisatie toe. Opdrachtgevers vragen steeds vaker professionals voor de uitvoeren van het gehele proces van ontwerp tot realisatie met nazorg.

Missie
Xepro Diving wilt voor haar opdrachtgevers een professionele, betrouwbare en flexibele partner zijn op het gebied van (constructieve) waterbouwkundige werken, persluchtwerkzaamheden boven water en in geval van calamiteiten. Naast waterbouwkundige werk wilt Xepro Diving, in de nabije toekomst, zich ook gaan focussen op verbreding van haar diensten. De kernbegrippen zijn; professionaliteit, betrokkenheid, betrouwbaarheid, verantwoordelijkheid, goede samenwerking, flexibiliteit en integriteit.

Strategie
Xepro Diving wilt een managementsysteem ontwikkelen, invoeren en onderhouden dat gericht is op het voorkomen, beperken, stimuleren, beheersen en uitbreiden van allee voorkomende bedrijfselementen, te denken aan personeel, omgeving en verdiensten. Met uitgangspunten zoals; – Lering trekken uit (bijna-) ongevallen, gevaarlijke situaties en handelingen (personeel), – Potentieel van werknemers tot ontplooiing laten komen (personeel), – Bieden van optimale kwaliteit en totaal oplossingen aan klanten (verdiensten), – Bieden van duurzame oplossingen (omgeving), – Optimaal gebruik van energie en hulp – en grondstoffen (omgeving)